lauantai 23. toukokuuta 2009

Seuran löytämisen edellytyksistä

Uskokaa tai älkää, mutta olin tänäänkin suunnitellut lähteväni ulos. Mutta kun siellä nyt sataa vettä, niin taitaa tulla nyhjötyspäivä. DVD-kanavalta tulee onneksi hyvää ohjelmaa. Toisaalta pitäisi käyttää tilaisuus hyväksi, ja siivota asunto, taas. Olen joskus kauhistellut ajatusta, että mitä jos joku miellyttävä nainen joutuisi joskus tilapäiseen mielenhäiriöön ja kävisi niin, että hän olisi tulossa luokseni, ja täällä odottaisi poikamieskuntoinen sikolätti?

Melkein voisi tuonne "tehtäväpalkkiin" (jossa olevaa toista tehtävää en ole kovin kärkkäästi pyrkinyt täyttämään - jotenkin se aina unohtuu, jos tulee pieninkin tilaisuus) lisätä jatkuvana tehtävänä asunnon ylläpito. Toisaalta likainen ja paskainen asunto lisää sen todennäköisyyttä, että joku haluaa tulla luokseni. Jos asunto on puhdas, olen tehnyt tietoista työtä sen eteen, että nainen viihtyisi luonani, mutta tällainen etukäteinen ajatus varmasti pilaa kaikki mahdollisuudet. Kyse on luullakseni samasta kuin siinä, että jos ulos lähtiessäni ajattelen edes vahingossa, että saattaisinhan löytää ulkoa tyttöystävän, niin en varmasti löydä yhtään ketään.

6 kommenttia:

Pälli kirjoitti...

Pöh!

Jokainen kotinsa siistinä pitävä mies saa kyllä ainakin minulta osakseen suurta arvonantoa!

:)

Lord B. kirjoitti...

Eihän tässä arvonannosta ole kysymys, vaan siitä mystisestä syy-seuraussuhteesta, jonka mukaan jos edes ajattelee sitä mahdollisuutta, että voi törmätä häneen, niin ei varmasti törmää häneen. Määrätietoinen ja säännöllinen kodin siistimistoiminta on tämän mahdollisuuden tietoista huomioimista.

Jos taas ei pidä kotiaan siistinä, niin sitten voi törmätä häneen, mutta kun hän näkee sen sikolätin, niin tunnelma latistuu pysyvästi.

Timo kirjoitti...

Hmm, nainen, joka säikähtää tyypillistä poikamiesasuntoa, on todennäköisesti neitsyt, vaan eipä ole sanottu, etteikö neitsytkin voisi pitää pientä siivottomuutta jännittävänä.

Lord B. kirjoitti...

Niin, en sitten tosiasiassa tiedä, missä tarkalleen ottaen menee se raja. Pienempi tai suurempi epäjärjestyshän (paljon kirjoja tai elokuvia, tai jotain vastaavaa) kuuluu toki asiaan, mutta sellainen saasta (isoja pölykoiria, pinttynyttä paskaa, vipeltäviä pieneliöitä jne.) ei oikein. Vaikka en tietysti ihan tiedä. Yhden kerran on nainen käynyt luonani treffimielessä. Silloin olin siivonnut. En tiedä, pitäisikö siitä päätellä jotain että juttu kuivahti jopa ennen alkamistaan (tosin siihen, että kyseisellä neidillä oli useampi poikaystäväkandidaatti, ja joku toinen tuli valituksi).

Timo kirjoitti...

Toisaalta, jos Hän tykkää sinusta, on todennäköistä, että Hän pitää myös tapaasi asua söpönä. Rakkaus on sokea pölykoirille (ja paljon isommillekin asioille).

Mikko kirjoitti...

Jos ottaa sateenvarjon mukaan, ei sada.

Tuo korrelaatio on kyllä todellinen, vaikka naiset eivät sitä voi koskaan tajuta tai uskoakaan.

Mutta ilmiö on onneksi oman pään sisässä ja siitä voi hankkiutua eroon. Helppoa se ei kyllä ole.