maanantai 18. toukokuuta 2009

Anagrammi, josta selviää merkintään sijoitettu vihjaus

Törmäsin sattumalta erään suomalaisen naisartistin musiikkivideoon Youtubessa, ja olin jo tohkeissani linkata sen tänne esitellen siten näkemystäni unelmatyttöystäväni (eli mielikuvitusolennon) ulkonäöstä. Mutta en tee sitä. Tärkein syy on se, että meidän on tyytyminen tasoisiimme siinä missä muilla on tietenkin lupa havitella itseään parempaa seuraa. Toiseksi tärkein syy on siinä, että minulla on yksi omituinen tapa. Tai siis koko joukko omituisia tapoja, mutta yksi niistä on se, että pelkään usein ihastusten kohteitteni näyttävän tuttavien tyttöystäviltä, jolloin ihastuminen tällaiseen naiseen on synti, avoin sodanjulistus tuttavaa vastaan ja sen myöntäminen, että olenkin salaa himoinnut lähimmäiseni naista, oli se totta tai ei (yleensä ei, mutta se johtuu siitä, etten vain pysty himoitsemaan toisen naista tietentahtoen - he ovat minulla suoraan "vaan kavereita"-kategoriassa).

Ja tietysti sitten on se, etten ole edelleenkään vakuuttunut henkilökohtaisten ulkonäköihanteiden relevanttiudesta. Olen sanonut kaiken tämän aiemminkin, että vaikka ulkonäöllä on muiden seikkojen ohella myös väliä, niin havaittu ulkonäkö riippuu muustakin kuin pelkistä objektiivisesti eriteltävistä tuntomerkeistä, ja että mieltymykset eivät ole staattisia. Ennen kaikkea luulen, että jos näytän teille esimerkin ihanteesta, ette te enkä minäkään tajua, mikä kuvasta tekee minulle viehättävän. Luultavimmin se on jokin tiedostamaton piirre, joka saa minut viikon päästä pitämään jotakuta toista, aivan toisennäköistä kuvaa ultrasöpönä. Ihannekuvan informaatioarvo olisi siis nolla. Lisäksi, vaikka en blogin kautta suurin surminkaan yritä mitään seuraa hakea, joku saattaisi turhaan kuitenkin luulla kuvaa katseltuaan, ettei hän täytä edes minun "vaatimuksiani", vaikka hänessä saattaisi olla juuri se oleellinen piirre.

Päivän saldo:

+ Sain hyvää sosialisointiharjoitusta myös sikäli, että onnistuin tekemään impulsiivisen, mutta harmittoman sosiaalisuutta lisänneen ratkaisun arki-iltapäivän vietosta.

- Ruokavalioni jatkaa erittäin huonolla linjalla huonon viikonlopun jälkeen.

4 kommenttia:

Anonymous kirjoitti...

Vinkki:
Oletko ajatellut koiran hankkimista?

http://hackedgadgets.com/2009/05/16/puppy-pulling-power-experiment/#more-2088

-Lord Selibacy

Ilkka kirjoitti...

Huijui mikä foto olikaan linkin takana.

Lord B. kirjoitti...

Olen kyllä ajatellut, ja tullut siihen tulokseen, etten hanki koiraa. Koira ansaitsee paremman kodin ja hoitajan kuin minä. Samasta syystä en ole innostunut lasten hankkimisestakaan. Joka tapauksessa, koiran hankkiminen naisten tapaamiseksi on mielestäni vammainen ja eettisesti arvelluttava idea.

Anonymous kirjoitti...

Niin no. Tuohan oli ihan läpällä tehty juttu. Sehän on Sony Ericssonin mainos.