sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Melkein lankesin

1. Kävin tänään ulkona. Pelkkiä pariskuntia liikkeellä muutaman yksin liikkuneen miehen lisäksi. Kävin jopa oluella terassilla. Siellä oli joku nelikymppisempi nainen, jonka kuvittelin katsoneenkin minuun, mutta ainahan sitä voi haaveilla huomiosta. Joka tapauksessa olisin ollut hänelle pikkuveli, lilliputtikääpiö ja niin edelleen.

2. Melkein, MELKEIN vastasin yhden ikäiseni naisen treffi-ilmoitukseen. Kuva vaikutti hyvältä, tupakoimattomuus vaikutti hyvältä kuten melkein kaikki muutkin ilmoituksessa mainittu informaatio. Ja kun olisi asunut täällä, hänet olisi voinut tavatakin varmaan. Onneksi huomasin, että hän halusi ruumiinrakenteeltaan hoikkaa, urheilullista tai normaalia, vaikka sinänsä pituus- ja painorajat osuivat kohdalleni (eli ne olivat tyyliin 50-300 cm ja 30-300 kg). Se siitä. Olisihan se ollutkin hulluttelua. Voin harkita sitten uudestaan kun olen Herkules-kunnossa kahdenkymmenen vuoden askeesin ja pakkomielteisen kehonrakennuksen jälkeen.

Päivän saldo:

+ Kävin ulkona, ihmisten joukossa. Päästin sanojanikin suusta, tosin muiden aloitteista (paitsi sen oluen ostaessani).

11 kommenttia:

Panu kirjoitti...

Melkein, MELKEIN vastasin yhden ikäiseni naisen treffi-ilmoitukseen. Kuva vaikutti hyvältä, tupakoimattomuus vaikutti hyvältä kuten melkein kaikki muutkin ilmoituksessa mainittu informaatio. Ja kun olisi asunut täällä, hänet olisi voinut tavatakin varmaan. Onneksi huomasin, että hän halusi ruumiinrakenteeltaan hoikkaa, urheilullista tai normaalia, vaikka sinänsä pituus- ja painorajat osuivat kohdalleni (eli ne olivat tyyliin 50-300 cm ja 30-300 kg). Se siitä.Olen varma siitä että hän olis voinut joustaa noista rajoista tutustuttuaan itse ihmiseen.

Anonymous kirjoitti...

Panua kompaten, ei sulla Lord olisi ollut mitään menetettävääkään, jos olisit vastannut. Ja voinet sen vieläkin tehdä? Me naiset olemme joustavia, ja tuohan oli vain määritelmä ihannemiehelle. Itsekään en ole kovin ehdoton noiden määritelmien suhteen. Henkilö ratkaisee, ei jotkut rajaukset ruudulla.

Punainen Nörtti kirjoitti...

Itse olen roikkunut (huonolla menestyksellä) deittipalstoilla tämän kevään, ja olen systemaattisesti jättänyt vastaamatta sellaisiin ilmoituiksiin, joissa oleviin vaatimuslistoihin on ilmiselvästi jätetty joustonvaraa. Minun on nimittäin vaikea uskoa, että löytäisin mitään yhteistä sellaisen ihmisen kanssa, joka eí sano selkeästi, mitä odottaa.

ohikulkija kirjoitti...

Vastaa nyt ihmeessä siihen treffi-ilmoon. Sano rehellisesti, että olet vasta harjoittelemassa liikunnallisempaa elämäntapaa ja pyydä naista vaikka lenkkiseuraksi! Siitä se lähtee.

Se että vaatimuksissa on joustovaraa kertoo vain että toisessa päässä on todennäköisesti fiksu ihminen, joka arvostaa enemmän persoonaa kuin jotain yksittäistä seikkaa.

Eufemia kirjoitti...

Meninpä katsomaan mitä haet omassa ilmoituksessasi; minun oli tietysti helppo löytää se. Mahtuisin itse niihin pituusrajoihin, jotka annat, ja tällä hetkellä painorajoihinkin (muutama vuosi sitten olisin ollut liian kevyt), mutta esimerkiksi sisareni olisi sentin liian lyhyt. Luuletko, että se sentti olisi sinulle ratkaiseva asia?

Panu kirjoitti...

Puhumattakaan siitä, että heillä on erityisen kookkaat ja määrätyllä tavalla ryhmyiset ja rypyliäiset penikset, jotka ovat Jumalan eli evoluution erityisenä armonosoituksena epämuodostuneet tuottamaan naiselle erityistä nautintoa.

Eufemia kirjoitti...

Olen kokeillut, joten voin vähäisten kokemusteni perusteella kertoa millaisia vastauksia naiset saavat.

a) Max. neljän sanan viestejä, joissa on silti vähintään yksi kielivirhe, ja joiden asia on suunnilleen "moi". Ilmoituksen sisältö (tai sisällön puuttuminen, tai jopa ilmoituksen paikalla oleva viesti, että profiilia käyttää pelkkään selailuun) ei vaikuta näiden tippumistahtiin mitenkään. Epäilen, että jos ilmoitukseen liittäisi kuvan, näiden määrä räjähtäisi.

b) Valmiiksi kirjoitettuja itsenesittelyitä ("hei olen Make ja minulla on sellainen ja sellainen auto ja tykkään siitä ja siitä telkkariohjelmasta ja oon reipas ja rehti"), joita selvästi massapostitetaan kaikille jotkut ikä- pituus- ja painokriteerit täyttäville. Huvittavinta on saada Maken viesti lopulta kaksi tai kolmekin kertaa.

Näitä tulee melko varmasti kaikille naisille. Lisäksi olen törmännyt seuraavankaltaisiin viesteihin.

c) Viestit, jotka on kirjoitettu ihan järkevästi ja tosissaan, ja se ilmoituskin on luettu, mutta joista tulee silti selväksi, ettei ilmoitusta ole kuitenkaan aivan ymmärretty. (Ilmoituksessa saattaa esim. lukea, että parisuhderoolit ovat pelottavia, ja vastaaja sitten toteaa pokkana hakevansa loppuiän elämänkumppania ja tulevien lastensa äitiä.)

d) Sitten ovat tietysti ne sivistyneet huippu-urheilijat, joilla on kirjailijan ja runoilijan lahjoja enemmän kuin joukolla eturivin verbaalikkoja.

Eufemia kirjoitti...

(Siltä varalta ettet vielä oivaltanut: sinun olisi hyvin helppo erottua joukosta.)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kun joskus kokeilin ilmoitusten jättämistä Eufemian a- ja b-ryhmät tulivat aika tutuiksi (oli kyllä huvittavaa saada samalta mieheltä sama viesti useampaan otteeseen), jossain määrin myös c- ja d-ryhmät (esimerkiksi miehet jotka vastaavat naiselle joka hakee naisseuraa huolimatta siitä että ilmoituksessa on sanottu ettei ole nyt kiinnostunut miehistä lainkaan).
Muitakin ryhmiä oli:

e) miehet jotka hakevat vain seksiseuraa ja ovat yleensä varattuja ja lähettävät vähän erilaisia massaviestejä kuin ryhmä b
f) miehet jotka lähettävät kuvia peniksistään. Tai lapsistaan.

Sitten olivat fetisistit, jotka olivat ehkä seurausta siitä että sanoin etten ole mitenkään laiha, heidän viestinsä olivat usein sitä tasoa että he tekevät minulle palveluksen.
Vastauksia saattoi tulla parhaimmillaan useita kymmeniä mutta niistä vain muutama oli järkevästi kirjoitettu ja niistäkin muutama sellainen joita pystyi harkitsemaan (voi tietysti olla että oikeasti houkuttelevat naiset saavat laadukkaampia vastauksia). Minusta paras vastaus oli sellainen josta näkyi että hän oli oikeasti lukenut profiilini eikä vain laittanut samaa viestiä kaikille siinä toivossa että joskus tärppäisi (ehkä se on vähän sama kuin kiertäisi baarissa tekemässä ehdotuksia kaikille naisille ja unohtaisi keitä kaikkia olisi jo yrittänyt ja sanoisi vain jonkun kuluneen iskurepliikin, voi olla että se toimii joillekin mutta nuo minulle vastanneet eivät olleet esimerkiksi sellaisia että heidän olisi kannattanut luottaa pelkkään kuvaansa).

Lord B. kirjoitti...

En ole koskaan lakannut hämmästelemästä sitä, että jotkut miehet tosissaan ajattelevat onnistuvansa lähettämällä kuvia peniksistään, tai kirjoittamalla jotain one-linereitä ("moi").

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Olen ajatellut että penis-miehet ovat enemmänkin itsensäpaljastelijoita, he eivät edes odota löytävänsä seuraa vaan heille riittää että joku nainen katsoo heidän kuvansa ja mahdollisesti reagoi.