perjantai 3. huhtikuuta 2009

Naisia jonossa

Kävin varaamassa itselleni lomamatkan lähiviikoille. Etelään - siis Helsinkiäkin etelämmäksi - lähden tässä lähiviikkojen jälkeen. Sen lisäksi, että kaipaan kovasti tietoisuuteni stimuloimista ja maailmankatsomuksen avartamista, kaipaan myös tuulettumista. Kenties pystyn jopa harjoittelemaan ihmisten kanssa puhumista turismin ja tankeroenglannin suojista.

Matkatoimistossa jonotin melko pitkään. Paikalla oli muun muassa nuori kaunis nainen. Paikalle saapui selvästi ulkomaalainen mies, joka ei osannut suomea. Vähemmän yllättävästi hän päätyi kysymään neuvoa juuri tältä naiselta. Mietin, että voisi joskus olla kuten se mies. Hänellä oli syy lähestyä jotakuta, ja kaikista hän valitsi sen miellyttävimmän vaihtoehdon, jonka kanssa ei haittaisi, jos puhe etenisi. Pidin kuitenkin ilkeämielisesti miehen syytä tekaistunoloisena.

Hetken päästä joku toinen nainen saapui paikalle jonon hännille. Hän tuli kysymään minulta käytännössä samaa asiaa, kuin se ulkomaalainen mies siltä nuoremmalta naiselta. Juttelin hänen kanssaan vähän, mutten onnistunut pitämään yllä keskustelua - tai tarkemmin ajatellen, olin sillä hetkellä paljon kiinnostuneempi omasta itsestäni ja tulevasta pikkulomastani, että olisin edes ymmärtänyt pitää keskustelua yllä. Hyvää harjoittelua se olisi ollut, vaikka nainen olikin jopa minua vanhempaa ikäluokkaa, joten juttelu olisi ollut helpompaa kuin sen nuoren naisen kaltaisten kanssa.

Päivän saldo:

+ Minua uskalletaan lähestyä ja puhutella siinä missä muitakin.
+ Osaan kaikesta huolimatta tehdä elämälläni muutakin kuin kulkea velvollisuuksien, kaupan ja kodin välillä.
+ Osaan jutella ihmisten (myös naisten) kanssa...

- ...mutta kehitystöitä tarvitaan vielä, luultavasti oikein kovasti.

? Jos joskus saan jonkun syyn lähestyä jotakuta, pyrin valitsemaan pelottavimman (kauneimman, söpöimmän tai muuta sellaista) naisen jonkun vaarattoman oloisen keski-ikäisen miehen sijasta.

4 kommenttia:

Anonymous kirjoitti...

Eräässä vanhassa merkinnässäsi luki: "Tämä taas todistaa, etten minä onnistu missään" Siis jos ihminen ajattele aina vain negatiivista itsessään, et varmasti tule missään koskaan onnistumaankaan. Ryhdistäydy hyvä mies ja kaapin paikka muille!

Piristystä: Nina!

Lord B. kirjoitti...

Niin. No siis kyllähän tähän blogiin kirjoitetuissa kommenteissa 70 % on kärjistystä, loppuun 30 %:iin voi suhtautua täysin vakavasti. Tuo siis pitäisi tulkita, että olen ollut sitä mieltä, että epäonnistun monissa asioissa. En kaikissa. Tiettävästi olen onnistunut myös joissain asioissa. Luulen muuten tuonkin kohdan liittyneen asiaan, jossa olin onnistunut aivan erityisesti jossain.

Vaikuttaa tietenkin siltä, että kun kirjoittaa itselatistuksia, niin tulee latistaneeksi itseään ihan oikeasti, eikä vain leikisti.

Anonymous kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/viihde/200904039352790_vi.shtml
Mielenkiintoista. :D Toivottavasti tuo ohjelma toteutuu.

stonesia kirjoitti...

Kun joku kysyy "Where is the train station", on mietittävä mitä sukupuolta henkilö edustaa (50/50%) Tämän jälkeen, haluaako hän panna (n. 15%) jonka jälkeen voidaan miettiä pitääkö hän sinusta (n. 10%). voin paremmalla ajalla laskea tuurisi ulkomaalaisen vaimon suhteen todennäköisyyksin.