perjantai 24. huhtikuuta 2009

Kalapuikkoviikset kasvavat

Kerroin taannoin salaisesta kiinnostuksenkohteestani. Olen tehnyt melko aktiivista työtä hänen häivyttämiseksi mielestäni, ja onnistunutkin melko hyvin. Ja tänään hän sitten tuli vastaan tilanteessa, jossa jouduin puhumaan hänen kanssaan. Voi sitä tunnetta, kun näin hänen saapuvan avaamaan minulle ovea. En voinut paetakaan. En ole kohtalon kanssa näemmä kovin hyvää pataa. Toisaalta muistelin tapahtumaa koko päivän hymyissä suin.

Myöhemmin iltapäivällä kuitenkin eräs tapahtuma sekoitti ajatukseni. Kohtasin jonkun nuoren naisen. Hän oli ilmeisesti hieman sekaisin - jutellessaan hän paljasti ymmärtääkseni taipumuksen käyttää huumeita - ja kertoi tarvitsevansa rahaa junalippuun. Pikkuhilutkin kuulemma kelpaisivat. En ole muistaakseni koskaan antanut kerjäävälle rahaa, mutta hänen kohdallaan tein poikkeuksen, ja annoin kaikki kolikkoni (jotain 5 euroa tai vähän päälle). Ajattelin, että valehteli hän minulle tai ei, hänellä joka tapauksessa on enemmän käyttöä niille kuin minulla. Ajattelin, että vaikka hän ostaisi niillä lisää aineita, olisin silti tehnyt hyvän työn. Perustelen asiaa sillä, että hän nollaa suuremmalla todennäköisyydellä puhui totta, ja jos hän puhui totta, tulin auttaneeksi häntä eli lisänneeksi hyvää maailmassa. Hän saattoi myös valehdella, mutta tällöin kontribuutiollani ei ole pahaa lisäävää vaikutusta, sillä hän olisi luultavimmin (siis ykköstä hyvin lähellä olevalla todennäköisyydellä) kuitenkin saanut rahat jostain ja ennen kaikkea henkilöiltä, jotka olisivat aktiivisesti vaatineet jotain takaisinmaksuna.

Ongelma kuitenkin on siinä, etten voi olla enää ihan varma motiiveistani. Hän nimittäin yllättyi kovasti anteliaisuudesta, ja halasi minua pitkään ja lujasti puristaen. Ja minä nautin siitä. Päättelen siis, että tulin tietämättäni ostaneeksi seksiä. Ja, öh, hän tuli tietämättään myyneeksi sitä. Joka tapauksessa olen siis rikollinen. Menen antautumaan poliiseille heti huomenna aamulla. Näin kyllä tytön (tai naisen, en ole ihan varma hänen iästään. Luultavasti yli 20, kohtuullisella todennäköisyydellä alle 30) menevän junaan, että ehkä olen kuitenkin hyvittänyt katalan tekoni.

Päivän saldo:

+ Puhuin takeltematta SKK:lle, enkä panikoinut, tai ainakaan sydämen hakkaus ei tuntunut missään.
+ En osannut puhua Halaajalle, mutta olin hyvä kuuntelija (en tosin kuullut kuin sanoja sieltä täältä). Enkä ole ihan varma, oliko se saavutus.

- En nyt taaskaan keksi oikein muuta.

8 kommenttia:

unienvanki kirjoitti...

Varsinainen toimintapäivä. Veikkaan, että tuo spekulaatiosi halaustapahtuman prostitutiivisesta luonteesta päätyy linkiksi Ihmissusiin alle 24 tunnin sisällä.

Asian vierestä todettakoon, että tuossa sivupalkkisi Lukijat-kenttä on hämmästyttävän ehtymätön kummallisten blogilinkkien lähde.

Lord B. kirjoitti...

Tällaiset äärimmäiset päivät vaativat sitten eristäytymistä, jotta aivojen akut taas latautuisivat. Onneksi tällaiset tapahtumat herättävät kaikenlaisia salattuja toiveita, jotka takaavat sen, että saan olla rauhassa.

Lukijat-kenttä ei ole kuitenkaan kovin muuttuvainen, että luulisi linkkilähteen tyrehtyvän ennemmin tai myöhemmin. Hyvä tietysti, jos näin ei vaikuttaisi käyvän.

ipo kirjoitti...

Hih, jotenkin ilahduttava tuo halaaja-tarina. :)

Multa ei kyllä pummi muut kuin vanhat, likaiset juopot, joten en taida heltyä anteliaaksi.

Lord B. kirjoitti...

Kyllä se itsellänikin taisi olla ensimmäinen kerta, kun pummaajana oli nainen. Helsingin keskustassa kyllä on viljalti kroonisessa rahantarpeessa olevia, mutta kyllä ne ovat miespuolisia olleet, jotka ovat siellä tulleet vaatimaan almuja. Tämä oikeastaan tekee motiivini vieläkin epäilyttävimmiksi. Heti, kun kyseessä on nuori nainen - vaikka silminnähden matkalla pultsariuteen - niin heti heltiää suuria lahjoituksia.

Ipo kirjoitti...

Lisäys: Minä siis olen (yksinäinen) nainen, mutta en silti kovin hanakasti havittele halauksia vanhoilta likaisilta, miespuolisilta juopoilta. Ihme ja kumma. :D

Anonymous kirjoitti...

Asiaan mitenkään liittymättä. Mitä mieltä olet tuosta uudesta Star Trekistä? Kun ymmärtääkseni olet niitä vanhoja/alkuperäisiä katsellut, niin ajattelin josko tuo uusi on eräänlainen pyhäinhäväistys sinulle. Itse en oikein ole niistä vanhoista oikein koskaan innostunut, mutta tuon uuden ehkä saattaisi jopa katsella.

http://www.dvdplaza.fi/trailerit/toista.php?tr=StarTrektlr&id=1351&k=7&m=1&h=425

Lord B. kirjoitti...

Minulla ei ole koskaan ollut mitenkään usko(nno)llista suhdetta alkuperäiseen Star Trekiin - itse asiassa en ole katsonut sitä montaakaan varsinaista jaksoa, vaan lähinnä elokuvia. Yritin kyllä yliopistoiässä katsella varsinaista sarjaa, mutta en pystynyt. Jos se alkaisi uusintana taas, niin antaisin kyllä uuden mahdollisuuden. Ehkä pitäisi harkita myös niitä kausiboksia, jos niitä on saatavissa järkevään hintaan.

Joka tapauksessa tuon trailerin perusteella "Kirk Begins" ei nosta odotuksia kovinkaan korkealle. Aion kyllä mennä katsomaan sen, joten lopullinen tuomio saa odottaa.

Lord B. kirjoitti...

Tosin on sanottava, että vanhan miehistön palauttaminen ruutuun haiskahtaa rahastukselta. Ehkä uuden sukupolven aika on jo ohi, mutta olisin toivonut uudempiin trekkeihin pohjautuvaa elokuvaa. Toisaalta tietynlaisiin sarjoihin pohjautuvissa elokuvissa on aina vähän se ongelma, että fani tuntee kyllä tarvittavan taustamytologian, mutta tavallinen kansa, joka ne lipputulotkin tuo, ei.