perjantai 3. huhtikuuta 2009

Juridinen temppu

Lupasin olla kirjoittamatta, mutta jos tarkastellaankin lupauksen kirjainta, ei henkeä, huomaan lupauksen koskeneen vain ATM-bloggausta. Näin ollen voin jatkaa.

Ensin mainos: mihin tarvitaan minua, kun on parempiakin kirjoittajia? Nimimerkin Yksinäinen blogi vaikuttaa ainakin alkuun hyvin lupaavalta. Toivottavasti hänelle ei käy kuten muille: alkuinnostuksen jälkeen into lerpahtaa kuin tiedätte kyllä mikä. Kolmen ensimmäisen merkinnän jälkeen hän kirjoittaa aiheesta niin kuin minäkin haluaisin kirjoittaa, mutten oikein osaa enää. Yritän kuitenkin tasapainoilla jossain ATM-bloggauksen ja plagioinnin välimaastossa, mutta kuitenkin mieluummin sitten vaikka plagiointiin painottuen.

Tämän vuoksi vaihdan blogin järjestysnumeroakin, vaikken vanhaa sisältöä tuhoakaan. Mutta mikä sopisi lisänimeksi? Jonkinlainen muunnos Star Trek IV: Voyage Home -elokuvasta tulee tietenkin mieleen, mutta jos sen kääntää suomalaiseksi, blogin teemaan liittyväksi nimeksi, tulee väistämättä mieleen "Matka(lla) seksuaalisuuteen" tai jotain vastaavaa - kuitenkin ihan liian suora kopio Yksinäisen blogin nimestä. Ehkäpä on tyydyttävä sitten Star Warsiin ja Episode IV - A New Hope, siis Uusi Toivo. Vanhojen tottumuksien viemänä tietysti tekisi mieli kääntää jälkimmäinen epätoivoksi, mutta puren hammasta, yritän olla positiivisempi.

2 kommenttia:

Lord B. kirjoitti...

He a wise man was.

Pälli kirjoitti...

Mahtavaa! :) Tykkään tästä.