lauantai 22. marraskuuta 2008

One Hour Photo

Kyllä se nyt huonolta näyttää tämän blogin suhteen. Olen kyllä sitä mieltä, että bloggaaja saa määrätä kirjoitustahdin itse, mutta kun se tässä tapauksessa johtuu siitä, etten oikein osaa enää ammentaa aiheesta mitään. Paljolti kai siksi, että mielessä on paljon muutakin kuin alempitasoisuuteni, ja ehkä poikkeuksetta se kaikki muu on paljon mukavampaa ajateltavaa.

Sen verran sentään, että katsoin televisiosta One Hour Photon. En nyt tiedä, voiko koko elokuvaa kutsua hyväksi ATM-kuvaukseksi, mutta se kohta, jossa pikkupoika kertoo äidilleen säälivänsä Sytä, ja äiti kertoo pojalleen Syllä olevan varmasti paljon hyviä kavereita ja tyttöystävä samalla, kun katsojalle näytetään mitä Syn arki-illat ovat. Siinä kohdassa totesin: "Minähän se siinä 20 vuoden päästä!". Tai tarkemmin ajateltuna tulevaisuus on jo nyt tässä. Televisiota en kylläkään juurikaan katsele DVD- ja kiintolevykanavaa lukuunottamatta, en ainakaan päivittäin, mutta muuten istuskelen yksin. Luen kirjaa, syön, istun tietokoneella. Joskus repäisen ja käyn kaupassa. Sitähän Syn ei tarvinut erikseen tehdä.

10 kommenttia:

Anonymous kirjoitti...

Sama tilanne täällä. Ai niin, olen 28. Ja nainen.

Lord B. kirjoitti...

Voinko olettaa tilan kuitenkin olevan luonteeltaan väliaikainen?

Anonymous kirjoitti...

Yhtä väliaikainen kuin sinulla, luulisin.

Ilkka kirjoitti...

Ome hour photo täytyykin katsoa kuhan kerkiääpi, kommenttien mukaan ok leffa.

aissi kirjoitti...

Löysinpä sut!

Tavoittaako sua nykyisin jostain?

Anonymous kirjoitti...

Minun mielestäni tuhlaat elämäsi siihen, että haikailet puuttuvia asioita.

Ajatuksesi yksinäisyydestä, luuseriudesta ja epätoivosta jne. ovat täysin samoja kaikilla sinkuilla (esim. minulla, kohtalaisen kauniilla naisella). Sinussa ei ole mitään vikaa, eikä mitään erityistä - et vain vielä ole löytänyt kumppania, yhyy.

Naisia saa aktiivisuudella (=pyydä naisia ulos, puhu naisille). Nainen ei kuitenkaan tee sinua onnelliseksi. Etenkin, koska keskityt niihin puuttuviin asioihin, eivät 24/7 sukupuoliyhteys ja 100 000 ihmisen ihailukaan tee elämästäsi tätä parempaa.

Alempitasoisuus-jutut kertovat eniten sinun omasta ajatus- ja arvomaailmastasi. On ehkä vaikea löytää ystäviä ja kumppaneita, jos annat ihmisille arvosanoja ja tasoja.

Olet kuitenkin vielä nuori ja elämäsi menee hyvin. Toivottavasti joku päivä tajuat, miten hyvin asiasi ovat.

Lord B. kirjoitti...

Aissi, tavoittanee kyllä, vaikkei kylläkään irkitse. Messengereitse, mutta sekin on vähän niin ja näin. Tietysti olisi tuo "kaikkien" käyttämä sosiaalisen verkostoitumisen väline, mutta sitä eivät näköjään kaikki käytä!

Anonyymi, en nyt ole varma, oletko lukenut enemmänkin kirjoituksiani (vanhoista blogeista), mutta siis minähän melkein seurustelin taannoin ja huomasin tuon, mitä sanoit. Arvostan toki sinkku- eli runkkuelämää, vaikka kirjoittaisinkin vähän ivaavaan sävyyn.

Minä en muuten anna ihmisille arvosanoja ja tasoja. Annan niitä vain itselleni, muut ovat vähän mitä ovat, vaikka tietenkin laajamittainen luokittelu kirjoitusten virikkeeksi on aina paikallaan.

aissi kirjoitti...

Ah. Enkä tule käyttämäänkään. Vastustan hautaan asti. Buah.

Lisää msn. :)

Sisyfos Varhaisvanha kirjoitti...

Minkätyyppinen elokuva se oli? Meinaan, juonikuvaus kuulosti hellyttävältä, mutta listaavat avainsanoiksi veistä, sabotaasia ja "forced oral sex".

Lord B. kirjoitti...

Kyseessä oli vähän sellainen "vanhapoika stalkkaa ja skitsoilee"-tyyppinen elokuva. Periaatteessa siinä on yksinäinen kaveri, joka ikään kuin elää toisen perheen (ja sen perhevalokuvien) kautta, ja sitten lopulta hermostuu, kun tämän perheen arkeen ilmaantuu säröjä. "Forced oral sex" on peräisin muistaakseni yhdestä ainoasta kohtauksesta.

One Hour Photo on kiltti kuin romanttinen komedia, mutta kuitenkin särmikkäämpi eikä kovin romanttinen eikä komedinen.